• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["AvbrytSkjemaUtfylling"]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Utfylling

Skjemautfylling

Varslingstjeneste - Opplysningsvesenets fond

Utfylling

Tjenesten drives av KPMG på vegne av Opplysningsvesenets Fond og sikrer at arbeidstakere kan varsle om kritikkverdige forhold i virksomheten, nærmere beskrevet i Opplysningsvesenets fonds rutine "Varsling av kritikkverdige forhold".

Din informasjon om kritikkverdige forhold er viktig, og du oppfordres til å gi så utfyllende opplysninger om grunnlaget for varselet som mulig. Desto flere opplysninger som foreligger, jo bedre kan de kritikkverdige forholdene følges opp av din arbeidsgiver.

Du velger selv om du vil oppgi navn og kontaktinformasjon eller om du ønsker å forbli anonym. Du kan også velge å forbli anonym overfor Opplysningsvesenets Fond, men oppgi ditt navn og din kontaktinformasjon til KPMG.

Før du sender varselet, må du ha lest og godtatt vår personvernerklæring. Se lenke nederst i dette skjemaet.

Varselet


Status på saken din

Hvis du ønsker kan du følge status på saken din i vår varslingskanal. Dette er en tjeneste hvor det er mulig anonymt å følge utviklingen og eventuelt kommunisere med våre saksbehandlere i saken din. For å benytte deg av denne tjenesten må du besøke følgende nettside: https://skjema.onacos.no/kpmg/prod/saksbehandling/

For å benytte deg av denne tjenesten må du ta vare på referansenummeret under, da dette brukes til å søke frem saken din.

Referansenummeret ditt er:
8f22d596-93b2-46ca-8f70-97ffd5b2f738
Hjelp
Lukk
  1. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  2. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Bruk og utfylling

* Betyr obligatorisk for utfylling

Etter 20 minutt uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.

Klikk på Hjelp øverst til høyre for generell hjelp om skjema.

Vennligst vent...

Loader