Hjelp til skjemautfylling

Nome kommune tilbyr tre ulike typer skjema:

  • Fullelektroniske skjemaer
  • PDF-skjemaer (skrivbare og ikke skrivbare)
  • Eksterne skjemaer

Fullelektroniske skjemaer
Dette er skjemaer er integrert mot kommunens sak-/arkivsystem. Vi ønsker derfor at vår innbyggerer skal bruke disse hvis slike skjemaer er tilgjengelig. Hvis du logger inn som e-postbruker eller MinID (via ID-portalen), vil du få tilgang til din skjemahistorikk. Du bil også kunne mellomlagre et skjema, dvs. begynne å utfylle et skjema for så å sende det inn senere. Reglene for hvor lenge skjemaene ligger i historikken og hvor lenge opplysningene mellomlagres, finnes i personvernerklæringen.

De fullelektroniske skjemaene er utformet slik at du blir veiledet gjennom søkeprosessen. Du får tilgang til hjelpesider underveis.

Når du sender inn skjemaet til kommunene, er opplysningene kryptert, det vil si en sikker innsending av elektronisk informasjon. Personopplysninger blir behandlet konfidensielt i henhold til personvernerklæringen.

PDF-skjemaer
Dette er vanlige papirskjemaer som enten kan fylles ut elektronisk for så å skrives ut og sendes inn. Enkelte PDF-skjemaer kan ikke fylles ut elektronisk, men må skrives ut og fylles ut manuelt. Disse kan så eventuelt skannes og sendes på e-post til kommunens postmottak, postmottak@nome.kommune.no. NB: Husk at sensitive opplysninger ikke skal sendes som e-post.

Eksterne skjemaer
Eksterne skjemaer er lenker til nettressurser som publiserer ulike skjemaer. Det kan være elektroniske skjemaer eller PDF-skjemaer.

Hvis du trenger hjelp til utfylling av skjemaer, kan du ta kontakt med servicekontoret på tlf. 35946200 eller postmottak@nome.kommune.no

Publisert av Ståle Hegna. Sist endret 19.10.2011
Ekspander/Kollaps Skjemaer hos ACOS
Søk etter skjema eller tjeneste:
Filtrer etter type:
Skjemakategorier
Barn og familie Søk på stilling
Dialog Teknisk - Byggesak
Løyver og bevillinger
Ekspander/Kollaps Aktuelt
Ekspander/Kollaps Ledige stillinger
Ekspander/Kollaps Logg inn

Ekspander/Kollaps Ressurser
AKTUELLE LENKER