• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["AvbrytSkjemaUtfylling"]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Informasjon

Skjemautfylling

Samtykkeerklæring til bruk av bilder og video av elever i skolesammenheng – for elever over 15 år

Informasjon

Åndsverkloven av 15. juni 2018 nr. 40 og Personopplysningsloven av 15. juni 2018 nr. 38 har regler om offentliggjøring av personbilder på internett og i andre offentlig tilgjengelige medier.

Bilder der en eller flere enkeltpersoner er hovedmotivet (portrettbilde) er å anse som personopplysninger. Bruk av slike bilder utgjør derfor behandling av personopplysninger som må baseres på samtykke fra den som er avbildet når eleven er over 15 år og har samtykkekompetanse. Er eleven under 15 år eller ikke har samtykkekompetanse må samtykke innhentes fra foreldre eller verge.

Vi gjør oppmerksom på at situasjonsbilder, bilder som er av allmenn og aktuell interesse, bilder der selve situasjonen eller aktiviteten er det egentlige motivet i bildet, kan publiseres uten samtykke fra de som er avbildet så lenge bildene er harmløse og ikke på noen måte er krenkende for de som er på bildet. Hvis du tar kontakt med oss og ber om at et situasjonsbilde skal slettes, vil vi gjøre vårt beste for å imøtekomme din forespørsel.

Skolefotografering til bruk i VIS og til skolebevis brukes kun internt av skolen. Det betyr at bildet kun er synlig for skolens ansatte. Dersom du ikke gir samtykke til skolefotografering, får du ikke skolebevis med bilde.

Formål

Formålet med behandlingen av det enkelte portrettbilde/personbilde fremgår av de ulike samtykkene vi ber deg ta stilling til under. 

Samtykkets gyldighet

Samtykket gjelder i inntil 4 år eller til du avslutter skolegangen eller bytter skole. 

Behandling av personvernopplysninger

Klikk her for informasjon om hvordan vi behandler dine opplysninger og dine rettigheter.

Hjelp
Lukk
  1. Klikk på Hjelpesymbol der du trenger hjelp til utfyllingen
  2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Bruk og utfylling

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.


* Betyr obligatorisk for utfylling


Etter 20 minutt uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.


Klikk på Hjelp øverst til høyre for generell hjelp om skjema.

Vennligst vent...

Loader